26 - göteborg i fem bilder.

re dagar av ganska kasst väder, två dagar av vårväder, stan två gånger varav ena gången bestod av två fynd och fika och den andra gången av fyra fynd och McDonalds mat. Sen släktträffar med massvis av mat, "Achtung die kurve"-spelande och så den nya kusinen! Helt ok slut på året, trots att alla pengar rykt hehe.

25 - ge mig en bra inomhusmiljö så ska jag börja fota igen.

Jag vet inte ifall det beror på vädret eller ifall det bara är att jag tröttnat eller något, men jag minns inte senast jag fotade något med min kamera.
Egentligen så älskar jag ju verkligen att fota och får alltid sådana där inspirationskickar när jag väl kommer över en fantastisk bild, och ibland kan jag känna att jag verkligen verkligen verkligen vill fota. Men vad tusan finns det att fota? Jag har tröttnat så in i helvete på att fota naturen och vill så gärna ta bilder på människor. Men vädret är så hemskt och ruskigt så att gå ut och fota är egentligen ingen lockande idé. Men inomhusmiljöer då? Vart tusan hittar man fina inomhusmiljöer? Och vem tusan ska jag fota? Åh.
Usch. Jag. Vill. Fota. Men. Jag. Vet. Inte. Vad. Och. Inte. Heller. Vart.

24 - får man äta i kylskåpet...?

Från måndag 23.30 till tisdag 07.00 satt jag tillsammans med Louise, Hanna, Bahuz och Ida i biosalongen på Lucia Movie Night. Filmerna var helt ok, varken sådär jättebra eller jättedåliga men jag är nöjd!
Vi var hur trötta som helst efteråt och det som väntade oss var en skoldag från 08.30 till 16.10 så jo det såg vi väl fram emot...
Jag tror att jag aldrig varit så trött i hela mitt liv, och jag tänkte gång på gång att jag aldrig mer skulle göra så mot mig själv igen, men jo. Jo det kommer jag. Samma tid nästa år kommer jag troligtvis att sitta där på Lucia Movie Night och undra varför jag plågar mig själv igen haha. Men det är ju så himla värt!
Dagen gick verkligen helt upp och ner, ena sekunden var jag hur trött som helst och andra sekunden hur pigg som helst. Det gick till och med så långt att jag frågade Hanna om man fick äta i kylskåpet när jag egentligen skulle säga klassrummet, haha.

 23 - dags att rycka upp.

22 - grattis världens bästa.21 - första december, fika, stan, lucia movie night biljetter och trapphushäng.

Känner att jag bloggar alldeles för sällan och eftersom att jag blivit något av en mobilnörd tänkte jag att jag kunde dela med lite bilder från mobilen som är alldeles dagsfärska! Inte alltid sådant bjussas på, haha.