13 - up above the world so high.

12 - det är på tiden att du lär dig att älska dig själv.Modell: Världens finaste Lorin (som inte vill visa ansiktet, men som var en strålande modell i vilket fall).

11 - what would you think about me now?


10 - istället för att göra biologin.

9 - att vara barn.Bästa saken med att ha en ny blogg?  Jo, att kunna publicera gamla bilder igen.

8 - om inte för världen så för mig själv.

Jag är en sådan person som tänker alldeles för mycket. Jag överanalyserar saker och glömmer sedan bort sådant som jag en gång överanalyserat. Men ibland händer det att jag skriver ner sådana tankar, väldigt sällan dock, men det händer. Denna gång är en sådan gång.

För någon vecka sedan fick jag höra att det bor totalt sju miljarder människor på denna jord, framtills dess har jag varit helt hundra på att det bodde sex miljarder sådana  på denna jord. Men nej, sju miljarder är tydligen den korrekta summan.
Nu sådär i efterhand (när jag vet att populationen ökats med 1 miljard) blir jag lite rädd. Rädd för att försvinna från denna jord utan att ha gjort ett intryck. Jag vill att folk ska kunna se tillbaka i tiden och kunna minnas mig som en skrattande och humoristisk och trevlig person. Ja, en minnesvärd person helt enkelt.
Men under mina sexton år på denna jord vet jag ärligt talat inte hur bra jag lyckats med det.
Jag har förmodligen träffat ett stort antal människor, oavsett om det handlar om att prata med ett butiksbiträde eller en kompis kompis kompis. Men, det finns alltid ett men.
Av alla de människor jag har träffat är det endast ett fåtal som faktiskt kommer minnas mig som Jenny.
Jenny. Inga andra beskrivningar utan bara mitt namn.
Just för att mitt namn ska kunna få de att minnas varenda litet minne de delat med mig, just för att mitt namn ska ha fått sin egna liten positiva betydelse att inga andra beskrivningar behövs.
Sedan finns det säkert tio gånger så fler människor som bara kommer se mig som Jenny, hon den där blyga tjejen som verkar så fruktansvärt ointressant.
Jag vill kunna gå tillbaka till de människor som jag vet tänker så om mig och lära känna de på nytt. Låta de lära känna mig på nytt. Men i de flesta fall så får man bara en chans i livet.
En chans. Sedan är allt över. Sedan sitter man där i sitt rum och skriver ett blogginlägg om hur man känner över det.

Men. Jag är ju jag. Har varit det i hela sexton och mer än ett halvt år. Och vem vet hur länge till jag kommer vara det? Men en sak jag vet är att jag en dag vill bli något stort. Jag ska bli en minnesvärd person.
Om inte för världen så för mig själv.

7 - 09.06.
6 - och ute bara öser det ner.


Herregud vad det regnar ute. Var ute i max tio minuter sammanlagt när jag skulle träffa Fanny (som kommit för att hälsa på oss nu i helgen) och alla andra och jag tror minsann att jag aldrig varit så blöt i hela mitt liv. Usch, regn funkar bara när man sitter inomhus.

5 - söndagssysslor.
Titta på How I Met Your Mother, städa och plugga. Söndagar är inte alltid de bästa dagarna, men idag är det faktiskt en helt ok dag.

4 - snurra min jord igen.

3 - vi tog tåget till norrköping och hälsade på världens bästa människa.Tågresan dit i en kort sammanfattning: Skratt, How I Met Your Mother, godis och att ge repliker till vakter på Stockholms perrong.

Norrköping i en kort sammanfattning: Oslagbart, världens bästa människor, godis, kaos, IPHONES (säg någon i som inte har en i Norrköping), oförglömliga minnen, skratt och mer skratt (och sen lite ambulans mot slutet).

Tågresan hem i en kort sammanfattning: Trötthet, skratt, dålig humor och att störa medpassagerare med våran dryghet.

2 - jag är den jag är.
Det här med att skriva om sig själv är inte alltid det lättaste, om någon skulle be mig att beskriva mig själv skulle jag förmodligen inte få med saker som stämmer överens med verkligheten. Men jag ska ge det ett försök.

Så mitt namn är alltså Jenny och jag föddes den 29e mars 1995, vilket gör mig för närvarande 16 år och cirkus sju månader gammal. Just nu går jag första året i gymnasiet och började för ungefär två månader sedan. Det finns en hel del i livet som jag vill göra och ännu inte gjort, men just nu bor jag i lilla Gävle och har som största intresse att fotografera.

Det händer ofta att jag hamnar i svackor när det kommer till fotograferandet, men oavsett vad så kommer det alltid att vara något jag älskar. Kameran jag använder är en Nikon d60 och den har jag haft i ungefär två och ett halvt år.

Bilderna som visas i bloggen är alla tagna av mig om inte annat anges, och utifall någon nu skulle vilja använda de så skulle jag vara jättetacksam om ni talar om det för mig och dessutom skriver att det är min/mina bild/er.

1 - jag börjar om från ruta ett.


Det har tagit mig ett antal bloggar att ta mig till den här punkten, men från och med nu börjar jag om från ruta ett. Mitt namn är Jenny och välkommen hit.