2 - jag är den jag är.
Det här med att skriva om sig själv är inte alltid det lättaste, om någon skulle be mig att beskriva mig själv skulle jag förmodligen inte få med saker som stämmer överens med verkligheten. Men jag ska ge det ett försök.

Så mitt namn är alltså Jenny och jag föddes den 29e mars 1995, vilket gör mig för närvarande 16 år och cirkus sju månader gammal. Just nu går jag första året i gymnasiet och började för ungefär två månader sedan. Det finns en hel del i livet som jag vill göra och ännu inte gjort, men just nu bor jag i lilla Gävle och har som största intresse att fotografera.

Det händer ofta att jag hamnar i svackor när det kommer till fotograferandet, men oavsett vad så kommer det alltid att vara något jag älskar. Kameran jag använder är en Nikon d60 och den har jag haft i ungefär två och ett halvt år.

Bilderna som visas i bloggen är alla tagna av mig om inte annat anges, och utifall någon nu skulle vilja använda de så skulle jag vara jättetacksam om ni talar om det för mig och dessutom skriver att det är min/mina bild/er.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback