37 - om mig.


Jag har gjort ett tidigare försök i att skriva om mig själv HÄR, men av någon anledning kände jag för att skriva ett nytt sådant inlägg. Den här gången ska jag dock skriva ett riktigt utförligt inlägg, ett inlägg om allt som finns att veta om mig (onödiga som nödvändiga saker), ett inlägg som nog ingen kommer att orka läsa (förutom jag när jag är riktigt gammal och senil och vill minnas hur jag var en gång i tiden, haha).

Jag heter alltså Jenny Trinh och bor i Gävle. Jag är född den 29e mars 1995 och är i just detta tillfälle 17 år och 13 dagar gammal. Min familj består av sex personer; mig, min mamma, min pappa, mina storasystrar Lisa och Yvonne samt min lillasyster Julia. Just nu går jag i ettan på Vasaskolan i Gävle och läser Naturvetenskapsprogrammet med Internationell inriktning.

Jag tycker om att dricka te, skriva med många parenteser inom andra parenteser, vara oerhört dryg mot andra människor (för att sedan skratta åt mig själv för att de tycker att jag är så oerhört dryg), dansa när ingen ser mig (eller framför min lillasyster bara för att hon tycker att jag är så konstig då), titta på serier istället för att plugga, skriva med tusen kommatecken för att slippa skriva punkter ibland, matte och fysik, avsluta med punkter i anteckningar som inte behöver punkter (för att punkter ser så fina ut), mat, Kina, HARRY POTTER BÖCKERNA, kardemummaskorpor, läsa böcker, apelsiner, kiwi och sen har jag börjat tycka om kaffe också.
Det jag tycker om att göra allra allra mest i hela vida världen är dock att fota. Fota har jag gjort ända sedan jag gick i sjuan tror jag, men jag började nog inte med det på riktigt förrän för något år sedan.

Jag har väldigt konstigt hår som står ut åt alla håll (och som min storasyster brukar reta och skratta åt mig för), jag kallas för Fenny av min storasyster Yvonne (som jag kallar för Ivan), jag hatar att stå framför kameran eftersom att jag inte är det minsta fotogenisk, men jag älskar att stå bakom kameran, jag är en sådan person som överanalyserar allt som finns att överanalysera, jag har väldigt svårt för att lära känna nya människor för att jag ärligt talat inte vet hur jag ska göra, jag är väldigt paranoid av mig och jag hatar mörker.

Detta blev en väldigt osammanhängande text om mig, men jag hoppas att ni har en bättre bild av vem jag är nu. Sedan vill jag tillägga att alla bilder är tagna av mig på denna blogg om jag inte skriver något annat, därför skulle jag uppskatta ifall ni frågar om ni vill använda samt länkar hit om ni använder en bild tagen av mig.
Kommentarer
Postat av: Hanna

PLUS att du går i världens bästa/konstigaste klass med miiiiiiiiggggggggggg !!!!! och vi är med varann hela tiden, för vi inte har några vänner:( HAHA :D

2012-04-12 @ 16:59:44
URL: http://fckingawesome.blogg.se/
Postat av: Julia G

Ehhh.. Vadå inte fotogenisk?!

2012-04-12 @ 19:02:51
Postat av: maja - fotogeniquee

Åh så fint, älskar verkligen den här bilden, jättefint fokus, färger och du har så fint hår och ja :)

2012-04-13 @ 16:29:55
URL: http://fotogeniquee.blogg.se/
Postat av: Louise

Ursäkta mig fröken, men du är SJUKT fotogenisk!

2012-04-15 @ 02:06:45
URL: http://myhrberg.blogg.se/
Postat av: Tilda Larsson

s: Hej,

förlåt för ett jättesent svar men bättre sent än aldrig i guess?;)

Jag tycker inte om mitt sigma alls, skärpan är ganska kass, det låter mycket och det har ju en rörlig bländare, 2.8-4.5 vilket jag inte gillar alls. min pappa jobbar på Scandinavian Photo så jag fick detta objektivet av honom för de ville inte ha kvar det på jobbet :)förlåt om jag lät negativ men ville bara vara ärlig:)

kram

2012-04-17 @ 08:39:07
URL: http://tiildalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback