52 - den nittonde juni tvåtusentolv.

51 - lite vilsen.

Nu sitter jag här igen. Mitt i natten och överanalyserar saker, haha. Jag är egentligen hur trött som helst och borde verkligen gå och lägga mig. Men. Jag. Vill. Inte Sova. Istället har jag börjat fundera på det där med att jag fotograferar. Jag är lite less på mig själv, om jag ska vara ärlig, när det kommer till det. Lite less på mina bilder och min brist på både inspiration och lust till att fota. Någonstans i bakhuvudet har jag börjat fundera på ifall det nya kameraköpet verkligen var ett sådant himla bra köp? Inte för att kameran är dålig på något sätt, utan den är grym, men mest för att jag inte vet om jag klarar av att hantera kameran. Om jag ska vara riktigt riktigt riktigt ärlig så är den nog något för avancerad för min del och jag blir så frustrerad när jag inte får till det såsom jag vill ha det. Så arg, trött och less är vad jag är just nu. Kanske ska man ta och sluta fota? För jag är så less på bilderna jag tar. Ugh. Fast jag vet att jag inte kommer att sluta, så inte värt det. Men ja, godnatt.

 

50 - världens bästa julia.

Julia, Gulia, Fulia, Junia, fis, fiskorv och grisfis. Ja, kärt barn har många namn. Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller fisen hela 9 år. Hon är världens bästa lillasyster och även om jag bara drygar med henne mest hela tiden, så betyder hon hela världen för mig. Just nu befinner jag mig inte i Gävle för att fira henne på hennes födelsedag och jag känner mig ärligt talat som världens sämsta människa, men jag hoppas att hon får världens bästa födelsedag! (Jag lovar att komma hem med den bästa presenten!)
 
GRATTIS JULIA!

 

49 - vasaskolans studentutspark 2012.

Jag har ingen som helst aning om "studentutspark" ens är ett ord, men för rubrikens skull så inför jag det ordet här och nu. Bilderna är alltså från den sjunde juni då Vasaskolan hade sin studentutspark för år 2012, det var packat med folk där jag stod så därför skymtar man ett huvud lite här och var, men det dör väl ingen av? Haha

48 - en fotografering med Hanna.

47 - det där med att vara uppe sent.

source


Så klockan är 02.38 i skrivande stund och egentligen bör jag nog sova istället för att skriva det här otroligt onödiga inlägget, men nej, nej det tänker jag inte göra. Klockan är 02.39 och jag hör folk vara ute med sina tutor och visselpipor för att de inom några dagar ska ta studenten. Förstår ni hur ont det gör i mitt hjärta för att jag inte är en av dem? Jag. Har. Två. År. Kvar. Innan. Det. Är. Min. Tur. Två år kvar med pluggandet, stressandet och alltvadskolaninnebär. Usch usch usch. Om det inte vore för att det snart är sommarlov så vet jag inte vart jag skulle ta vägen just nu.
Nu tog orden slut och det var väl mest det jag hade tänkt säga, plus att jag har kollat på 20 avsnitt av serien New Girl och den är för tusan sjukt bra. Nej nu ska jag sluta skriva och lägga till en helt osammanhängande bild bara för att göra inlägget konstigare (och för att det är en hurhärligsomhelst bild). Godnatt.

46 - den tjugofjärde maj.

 

45 - sådant som dagen borde ha bestått utav, men som den inte har gjort.

44 - vasaskolans studentbal 2012.

Jag är äntligen klar med redigeringen (jag tackar Adobe för att actions finns i Photoshop!) så här har ni bilderna!